Sommerhus på Strynø

Mulighed for at leje sommerhus på strynø.

Sommerhus

Strynø


Stjernegade 14, Strynø, 5900 Rudkøbing.

Et lille hyggeligt, gammelt hus beliggende i en stor næsten lukket have midt i Strynø By, på den meget fredelige ø, Strynø. Huset er gennemrenoveret med hensyntagen til stedets oprindelige charme med bibeholdelse af det enkle køkken, de gamle døre og de lidt skæve malede bjælker. Huset er indrettet enkelt og nemt med plads til 8 personer. Der er brændeovn og varmepumpe, så huset også kan bruges uden for sommersæsonen. Der også vaskemaskine i bryggerset og både nyt toilet og toilet/badeværelse.

Denne dejlige perle af en ø i det sydfynske ø-hav er ideel, hvis man ønsker en fredelig ferie uden alt for meget larm. Midt i landsbyen, ikke langt fra huset, ligger en velassorteret købmand, side om side med kroen i den gamle smedje. Huset er forsynet med WiFi, fuldt udstyret køkken, brændeovn og stort tv.

Der er selvfølgelig også mulighed for aktiviteter. F.eks. kan man i det lille Smakkecenter ved havnen lære at sejle i den gamle åbne sejlbåds type, Smakkejollen. Og ved havnen, som har 40 pladser, er der badebro og en anlagt sandstrand.
Spisemuligheder, aktiviteter, færgeplan og takster findes på www.strynoe.dk.

Det koster 2000 - 3200 kr. pr. uge + forbrug at leje huset. Weekender fra 1500 kr. til 2000 kr.

strynø sommerhus

Pladsen

Værelserne


Der er to soveværelser i stueetagen. Det ene er et soveværelse med dobbeltseng, det andet med 3/4 dobbeltseng og en åben trappe op til 1.salen. 1. salen er ét stort værelse med 4 enkeltsenge + dobbelt sovesofa.

Velegnet til større familier med flere børn eller 2-3 venne-par.

  • To soveværelser - Med dobbeltseng og 3/4.
  • Værelse - Med 4 senge og dobbelt sovesofa.